Početna > Projekti > Opština Plandište > “UZMI UČEŠĆE 2018” – GOST DRAGOSLAV AVRAMOVIĆ (VIDEO)

“UZMI UČEŠĆE 2018” – GOST DRAGOSLAV AVRAMOVIĆ (VIDEO)

Dragoslav Avramovic

Naš današnji sagovornik je Dragoslav Avramović, koordinator Kancelarije za mlade opštine Plandište, sa kojim razgovaramo o položaju mladih u ovoj opštini.

Kancelarija za mlade opštine Plandište bavi se svim mladim osobama u plandištanskoj opštini sa poštovanjem, bez ikakve diskriminacije u odnosu na njihovu socijalnu, versku, nacionalnu, polnu i drugu pripadnost, kao i bez obzira na stečeno obrazovanje, sposobnosti, invaliditet, seksualnu, političku i drugu orijentaciju.

Kancelarija za mlade Opštine Plandište radi u korist mladih uzrasta od 15 do 30 godina. Mladi kojima se Kancelarija bavi žive na teritoriji Opštine Plandište različtog su socijalnog i društvenog statusa, kao i nacionalnog, verskog, seksualnog, političkog i drugog opredeljenja i udruženi su u neformalne i/ili formalne grupe građana, članovi i članice su omladinskih i drugih organizacija, udruženja, klubova i sl.

Kancelarija za Mlade od svog otvaranja do danas broji 20-tak volontera, a imaju i dobru saradnju sa drugim omladinskim organizacijama i institucijama kao što su Crveni Krst, KOC “Vuk Karadžić”, CSR Plandište i drugim.

projekat-plandiste-disclaimer